fbpx
ВестиМакедонијаСоветиТоп вести

Најдобри производи од светските брендови, со најдобри цени, во Земјоделските аптеки на ЕВОРА КОМЕРЦ

Земјоделските аптеки на ЕВОРА КОМЕРЦ, нудат најдобри производи од светските брендови, со најдобри цени на нашиот пазар, и тоа:

  • сите видови на инсектициди,
  • сите видови на хербициди,
  • сите видови на фунгициди,
  • гранулирани ѓубрива во секаква комбинација ( уреа, амониумнитрат, КАН, НПК, МАП),
  • различни видови на семиња ( професионална програма и хоби- програма),
  • системи за наводнување капка по капка,
  • вреќи ( Рашел, ПП, ПЕ, јутени со сите димензии),
  • најлони ( за една сезона, за трисезони, во различни бои и димензии),
  • конци ( јутен, бел конец, везиво за балирање).

Локација 1- ул. Стибера бр. 97, с. Обршани, Кривогаштани

Локација 2- ѕл Филип Втори бр. 12/А Кривогаштани

Локација 3- Бул. Гоце Делчев бр. 104, Прилеп

Тел. +389 48 451 013/  + 389 75 208 477/  +389 75 308 477

  • нудат бесплатна достава, за своите потрошувачи.

www.evorakomerc.com.mk

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close