Нови мерки за општините преку Програмата за рурален развој

(Oвој напис е објавен на: July 2, 2018)

Нови  финансиски средства и мерки за општините преку Програмата за рурален развој ќе најави денеска Агенцијата за финансиска поддршка и развој на земјоделството. (АФПРРЗ).

Оттаму најавуваат дека износот на финансиите и новините со мерките ќе ги претстават министерот за земјоделство Љупчо Николовски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка и развој на земјоделството Николче Бабовски.

 


 

сител