ОГЛАС- СЕ БАРА ОТКУПЕН ЦЕНТАР ИЛИ ИЗВОЗНИК НА КОРНИШОНИ

(Oвој напис е објавен на: July 16, 2019)

Странска фирма бара откупен центар или фирма извозник на корнишони, за соработка.

Информации во Зелена берза, инбох.