ОГЛАС- Продавам Биохумус

(Oвој напис е објавен на: August 20, 2019)

     

Продавам Биохумус- природно органско ќубриво со преработка на арско ѓубре преработено од калифорниски црви , како и легла на калифорниски црви за отпочнување на сопствен доходовен бизнис. Фармата е во Скопско. Бесплатна испорака за Скопје.Телефонзаконтакт078354588

Share Button