Огласник

Се бараат лозови калеми од сортата Вранец

Се бараат:

-Лозови калеми од сортата вранец, 140 парчиња.

Лице за контакт – Бранко од Скопје

Телефон: 075 430-321

 

se baraat lozovi kalemi od sortata vranec

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close