Се продава органски мед

(Oвој напис е објавен на: August 14, 2017)

Се продава органски ливадски и шумски мед од околијата на с.Кованци Гевгелиско

Цената е 350 мкд за 1 кг. мед во канта или пакувано во тегли од 720 мл.

Контакт 070/320-612     [email protected]