Огласник

Се продаваат легла од калифорниски црви

(Oвој напис е објавен на: август 11, 2017)

Се продаваат легла од калифорниски црви.

Идеално за започнување на сопствен фамилијарен бизнис со мали почетни вложувања. Идеални за сопствениците на сточарски фарми кои арското ѓубре кое го добиваат можат да го преработат во високо квалитетно ѓубриво. Стручна помош при започнување со работа и во текот на одгледување на црвите и производството на биохумус.

Владимир 078 35 45 88

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close