ВестиМакедонија

Секторот за животна средина во Општина Ресен изврши контрола на реките и измери податоци за контролираните големини

Преспа-реки

Секторот за животна средина во Општина Ресен изврши контрола на реките и измери податоци за контролираните големини

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close