fbpx
ВестиМакедонијаСоветиТоп вести

Само во СИНПЕКС ДОО Битола, ќе ги најдете најдобрите генератори на TMG Power

За постојано или повремено, но пред се стабилно снабдување со електрична енергија ⚡️, во секое време ⌚️ и на секое место, сега ги имаме генераторите на TMG Power. Реномиран производител со долга традиција кој на пазарите ширум Европа 🇪🇺 и светот нуди бензински и дизел бекап решенија за снабдување со електрична енергија, конторлирани, синхронизирани, автоматизирани со најсовремени системи 💻, звучно изолирани 🔇 со цел да одговорат и на најспецифичните потреби на пазарот.

Доаѓаат во мобилни или статични варијанти, со многу опции, а тестирани се по најстрогите и највисоките стандарди за квалитет 👌. Располагаат со елементи од реномирани производители, испорачуваат врвни перформанси 📈, а за нивниот одличен перформанс сведочат проектите во дури 22 земји во светот 🌎.

Достапни верзии на залиха:
 Мобилни:
▶️Toker 7500
▶️Toker 8500
▶️Toker 11.000

 Статични:
▶️Toker 50kVA
▶️Toker 70kVA

Инфо и нарачки:
💻www.sinpeks-shop.mk
☎️047/208-500

👉 Можност за нарачка и изведба на решенија согласно Вашите барања и потреби !!!

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close