вестиМеханизацијаТоп вести

Тафе 42 DI  најпродаван трактор во Македонија

(Oвој напис е објавен на: ноември 9, 2018)

 

Модерен дизајн, исклучителни перформанси, лесно управување, едноставност во извршувањето на операциите. Сето оваможе да се најде во тракторот  Тафе 42 DI  со и без кабина  47,7 КS  со Euro 3  стандард на моторот. Располага  со еден дупли заден хидрауличен излез  како и задни полуги со моќ  на подигнување  1700 кг.

 

Клиентите ги препознаа квалитетните перформанси на овој трактор така што слободно може да се каже дека е најпродаван трактор во Македонија. На македонските  простори одамна е одомаќинет  не само по квалитетот туку и поради лесната достапност на резервни делови и прилагодливоста на сите земјоделски површини , како во лозја и овоштарници така и на полињата  со житни култури.

 

Во продажните салони на Синпекс Битола, генерален застапник на брендот Тафе во Македонија, има 3 годишна гаранција и ниска цена на чинење.

Зелена берза

 

Слични написи

Back to top button
Close