Започна потпишувањето на договори по програмата Млад земјоделец

(Oвој напис е објавен на: November 21, 2017)

mlad

 

Почитувани, сакаме да Ве информираме дека е започнато известувањето за склучување на договори за одобрени инвестиции по програмата Млад земјоделец. Сите лица на кои им е одобрено, веќе се повикуваат да потпишуваат договори.