fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

АГРОФИЛА -најголем производител на ладно цедени масла во регионот

АГРОФИЛА е-

-најголем производител на ладно цедени масла во регионот.

-80% од производството е базирано на домашна македонска суровина.

-вршиме континуиран откуп на сончоглед, маслодајна репка и лен од

домашно производство.

 

веб страна: www.filla.mk
e-mail: info@agrofila.com.mk
Телефон: 070-230-893

Слични написи

Back to top button
Close