вестиТоп вести

ДЕКЕМВРИ – ОБУКИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И ПАУШАЛНО ОДАНОЧУВАЊЕ НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ

(Oвој напис е објавен на: февруари 7, 2017)

Управата за јавни приходи организира еднодневни обуки за регистрација и паушално оданочување на земјоделци.

Main

Започнувајќи од денес 02 декември па се до 24 декември 2015 година, истите ќе се реализираат во повеќе градови низ државата и тоа во следните локации:

Гостивар, Росоман, Свети Николе, Куманово, Кривогаштани, Неготино, Скопје, с.Стругово, с.Дрмени, Битола, Градско, Крушево и Чашка.

2015-12-02 22.03.16

На обуката може да учествува секој кој ќе се регистрира најдоцна два (2) дена пред почетокот на обуката. Обуките се без финансиски надоместок.

 

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close