Вино

До крајот на месецот барања за субвенции за откупено винско грозје

do krajot na mesecot baranja za subvencii za otkupeno vinsko grozje

Барања за субвенции за откуп на винско грозје може да се поднесат до крајот на месецот. Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој информира дека барањата може да се поднесат до 30 ноември во писарницата на Агенцијата, лично или по пошта.

Веста е преземена од Вест  https://clipping.sette.com.mk/SetteMasterSystem/sette/clip/3a8ccf2-2681-ef47-e066-8427921

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close