fbpx
Вести

До понеделник барања за субвенции за земјоделски површини од 10 до 50 хектари

В понеделник (31 октомври) истекува рокот за поднесување барања за директни плаќања за дополнителни директни плаќања од подмерка 1.1 за обработлива земјоделска површина со големина од 10 до 50 хектари, соопшти Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

do ponedelnik baranja za subvencii za zemjodelski povrshini od 10 do 50 hektari

Барањата се поднесуваат во писарницата на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, лично или пошта. Образецот за поднесување на барањата како и потребната документација може да се подигне во Агенцијата или да се преземе од веб страната: www.ipardpa.gov.mk, во полето „Директни плаќања 2016“ – „Обрасци“.

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close