вестиТоп вести

Фото галерија од површините на „Клас транс“ Неготино

Есенските култури на површините на „Клас транс“ од Неготино добро напредуваат. Еве ги јачменот и пченицата низ фото објективот на Зелена берза.  Културите се во добра кондициона состојба и ветуваат добар род.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close