fbpx
Агро бизнисБез категоријаВестиМакедонијаТоп вести

Искористете ја приликата за грант од 10 илјади евра за квалитетна опрема за нова винарија

ПРОЧИТАЈ!!!!За сите искусни и идни винари и лозари!!!

Сончева Македонија заслужува да има најдобро вино!
ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ПРИЛИКАТА ЗА ГРАНТ ОД 10.000 ЕУР И АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ОПРЕМА (ЈАВНИОТ ПОВИК Е НА ОВОЈ ЛИНК https://www.mzsv.gov.mk/Events.aspxIdRoot=1&IdLanguage=1… )
За сите искусни и идни винари и лозари, за оние кои размислуваат за набавка на опрема за нова винарија или сакаат да ги прошират досегашните капацитети, опремување на лозје или давање совети во која било фаза од производството на вино, ракија или овошни сокови!
СИНПЕКС ВИ ЈА НУДИ ПАЛЕТАТА НА ПРОИЗВОДИ ОД ПОЗНАТАТА КОМПАНИЈА ЕНОВИТИС!
Еновитис е овластен увозник и дистрибутер на опрема за лозарство и винарство, машини, основна и помошна енолошка опрема и амбалажа. Покрај продажбата, дава и консултантски услуги за проектирање и опремување винарии и лозови насади, како и технолошки совети за производство на вино и ракија.
Сега сите одговори можете да ги добиете во СИНПЕКС, а преку стручниот тим на Еновитис.
Имаме и наши консултанти енолози – специјалисти за вино, кои ќе ви дадат стручно мислење и совети, а нашите совети и предлози ќе ви помогнат да ја изберете соодветната опрема според вашите капацитети, потреби и можности.
За производите од својот асортиман, Еновитис и Синпекс обезбедуваат и постпродажна услуга во рамките на гарантниот период и покасно.
СИНПЕКС, професионална компанија и лидер на пазарот во продажба на земјоделска механизација со 33 годишно работно искуство, отсега во соработка со лидерот на Балканот за проектирање, консалтинг и продажба на опрема за винарии – Еновитис ви нуди услуги од градежни проекти до имплементација на „клуч на рака”.
За квалитетот на оваа понуда и професионалноста на тимовите зборува и завидната референтна листа со која можеме да се пофалиме https://www.enovitis.net/o-nama/
Тагови

Слични написи

Back to top button
Close