fbpx
Агро бизнисТоп вести

Известување до жителите на Општина Битола за достава на барања за надомест на штета

Општина Битола даде известувањето и соодветното барање, со кое жителите на Општина Битола можат да достават барања за надомест на штета од невремето кое ја зафати општината.

Општина Битола даде известувањето и соодветното барање, со кое жителите на Општина Битола можат да достават барања за надомест на штета од невремето кое ја зафати општината.

Врз основа на доставените барања, комисија од Општина Битола, ќе врши проценка на штетите на терен.

Барањата можат да се доставуваат од вторник 12.01.2021 до 20.01.2021 од 09.00 до 15.00 часот.

Барање до комисија за проценка на штети

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close