fbpx
Вести

Јавен оглас 03/16 за давање во закуп на земјоделско државно земјиште до 3 хе

Се дава во закуп земјоделско земјиште во државна сопственост со вкупна површина од 48ар 18м2 во Катастарска општина Покрвеник, Регион Ресен.

Деталите погледнете ги тука: Oglas_Zemjodelstvo_20.02.2016

javen oglas 03 16 za davanje vo zakup na zemjodelsko drzhavno zemjishte do 3 hektari

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close