Јавен повик- субвенции за туристички цели на селски домаќинства

(Oвој напис е објавен на: August 5, 2019)

Почитувани, имате време до 30 Септември да спремите се она што е потребно и да аплицирате на јавниот повик за субвенции за туристички цели на селски домаќинства. Оспособете го своето домаќинство и овозможете оние кои ја немаат таа можност, да уживаат во природните убавини и чистиот воздух.

 

 

Share Button