fbpx
ВестиТоп вести

ЈАВЕН ПОВИК за користење на техничка поддршка за организирање и спроведување на манифестации за промоција на земјоделски производи во Република Северна Македонија

Предмет на јавниот повик:

Доставување на предлог за користење на техничка поддршка за организирање и спроведување на манифестации за промоција на земјоделски производи во Република Северна Македонија од областа на земјоделството, руралниот развој, шумарството и водостопанството.

Повеќе информации на документот во прилог подолу.

Документи за превземање

Јавен оглас
Упатство

 

mzsv

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close