Кој сака да го купи „Гоце Делчев“?

(Oвој напис е објавен на: June 14, 2018)

Најголемиот акционер и претседател на УО во земјоделски комбинат „ГД (Гоце Делчев) Тиквеш од Кавадарци сака да даде јавна понуда во која ќе ги купи сите слободни акции во таа компанија.

Намерата за преземање е објавена на Македонската берза а понудата која ја дава Милев е 157 денари за акција .

Станува збор за Ристо Милев, најголем акционер и претседател на Управен одбор во земјоделски комбинат „ГД (Гоце Делчев) Тиквеш од Кавадарци.

 


 

фактор