fbpx
ВестиРурален туризам

Македонските села имаат голем потенцијал за развој на руралниот туризам

selo

Освен Скопје и селата имаат голем потенцијал за развој на туризмот. Од канцеларијата на регионалниот центар за животна средина велат дека спроведување на одржлив туризам во руралните подрачја е можен, а со него се постигнуваат низа позитивни ефекти.


 

алфа.тв

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close