ВестиВидео/интервјуаМеханизацијаТоп вести

Машинско берење на јаболка во Флора фреш – Цапари (видео)

За прв пат оваа сезона фирмата Флора фреш од Цапари битолско на своите плантажи со јаболка применува нова технологија. Се работи за Платформа за берење јаболка со чија помош берењето се олеснува. Работните задачи се извршуваат побрзо и поквалитетно.

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close