fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

Моето гориво ме чини помалку!

И вашето гориво може да чини помалку доколку ја имате „Зелената Агро Картичка“

Не пропуштајте ја можноста да купувате поевтино гориво, бензин и нафта со попуст од 2 ден. за секој купен литар гориво како и попуст  од 0,5 ден. за плин.  Искористете го промотивниот период и набавете ја Зелената Агро картичка  со  рок на траење до 31.12.2021 година. Зелената Агро картичка се подигнува од канцеларијата на Зелена берза на ул. Воден бр.17 Битола. За повеќе информации обратете се во канцеларијата на Зелена берза, јавете се на телефон 071/207 051 или пак пишете ни на нашата фан страница на ФБ.

„Зелена Агро Карта“ може да се користи  на следните бензиски пумпи:

БП  Прилеп

Булевар Гоце Делчев бр.79А Прилеп

БП  Велес

Моша Пијаде бр.4 Велес

БП Скопје

534 бр.6 Марино Илинден

БП Битола 1

Македонски Гемиџии бр.1 Битола

БП Битола2

Ул. Воден бр.33 Битола

БП Возарци

С. Возарци

БП Сирково

С. Сирково  општина Росоман

БП Охрид

Ул. Железничка бб. Охрид

БП  Тритерол  бенз

С. Василево Струмица

БП Дади Компани Виница

Јакимовски Пат б.б. Виница

БП Дади Компани Скопје

С.Кадино о.Илинден Скопје

Станете член на Зелена берза и  купувајте и штедете со „Зелена Агро Картичка“ затоа што секој заштеден денар ви е заработен. Ве очекуваме!

Ваша Зелена берза

 

Слични написи

Back to top button
Close