вести

Нови пофалби за Зелена Берза

Уште еден македонски портал не забележал и напишал позитивни критики за нас.

Кликнете на линкот :

https://faktor.mk/2015/12/19/za-zemjodeltsite-portal-zelenaberza-com-mk/

 

12274619_976747015715812_711675993808284304_n

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close