вестиВидео/интервјуаТоп вести

Оглас за подигнати повеќегодишни овошни и лозови насади

(Oвој напис е објавен на: август 15, 2017)

Дознајте повеќе како да аплицирате и кои услови треба да ги исполнувате за огласот за подигнати повеќегодишни овошни и лозови насади.

За „Зелена Берза“ интервју со Стевче Манивиловски – советник по растително производство од АПРЗ – РО Битола

 

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close