ВестиМакедонија

Општина Прилеп вработува 5 лица, плата до 29,851 денари

Се бараат кандидати за раководител, советник, референти и соработник.

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 5 државни службеници во Општина Прилеп.

Се бараат кандидати за раководител, советник, референти и соработник. Платата се движи до 29.851  денари.

Повеќе информации на овој линкhttp://prijava.aa.mk/#/announcementDetails/1416

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close