fbpx
ВестиТоп вести

Општина Новаци  денес и утре организира  работилницата за формирање на КЛАСТЕР за биомаса

Општина Новаци  денес и утре организира  работилницата за формирање на КЛАСТЕР за биомаса


Општина Новаци, во рамките на проектот aGROWchain, финансиран од Интерег ИПА Програмата за погранична соработка “Грција – Република Северна Македонија 2014-2020”, го организира 4-от Проектен состанок кој ќе се одржи на 6-ти Ноември 2019 и на состанокот за КЛАСТЕР за биомаса кој ќе се одржи на 7-ми Ноември 2019 година. На настанот ќе биде презентиран проектот и ќе се дискутира  за идните активности во врска со вмрежување за формирање КЛАСТЕР за биомаса.

З.Б.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close