fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

Пишувајте ни и коментирајте-Земјоделци по што ќе ја паметите 2020 и што ќе си посакате во Новата 2021

Што ќе и порачате на власта, каде се потребни измени во аграрот за да напредуваме во оваа значајна економска гранка . 

Крајот на 2020-та година ги отчукува последните часови и најголемиот дел од нас со нетрпение ја очекуваме Новата 2021 та  година. Пишувајте ни и коментирајте по што ќе ја паметите 2020 во делот на земјоделието и што очекувате во новата година. Што ќе и порачате на власта, каде се потребни измени во аграрот за да напредуваме во оваа значајна економска гранка. Што е потребно да се направи за да се подобри состојбата на македонскиот земјоделец- на овоштарите, тутунарите, оризарите, градинарите, сточарите…

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close