вестиМакедонијаМеханизацијаСоветиТоп вести

Плуговите на  ÜNLÜ Ziraat  за правилна обработка на почва

На самиот старт од есенската сеидба  правилната обработка на почвата многу зависи од примената на соодветна земјоделска опрема. Од Синпекс Битола ги препорачуваат плуговите на  ÜNLÜ Ziraat .

Орањето е основа за создавање на услови, односно да се подобрат физичките и биолошките својства на почвата, за засеаните култури да дадат максимални  резултати. Околу тоа како ќе се изврши орањето, со што и на колкава длабочина зависи од самото тло и од тоа што ќе се сее, за што земјоделците може да се советуваат со стручни лица агрономи.

Околу земјоделските машини и избор на тоа што е најактуелно во овој период може да помогнат  вработените во Синпекс Битола. Оттаму ги препорачуваат плуговите на  ÜNLÜ Ziraat кои се едни од најдобрите плугови достапни на нашиот пазар.

– Се карактеризираат со висок квалитет на работините тела, робусна и добро смислена рам конструкција, избалансирана тежина и голема ефикасност . Испорачуваат одлични резултати при секакви услови, погодни се за сите видови на почва, а имаат и максимално прифатлива цена за секој наш земјоделец.

Еден од најпопуларните кај нас е двобразниот, нискоклинест плуг, наменет за трактори со поголема моќ од 35 коњски сили

Работен зафат: 50 см

Број на работни тела: две (по 10″)

Работна длабочина: 250 mm

Тежина: 190 kg

Производител: UNLU Турција

 

СИНПЕКС во соработка со Силк Роуд банка, Ви нуди можност за набавка на овој производ, на 48 рати, без камати и скриени трошоци.

Месечна рата: 750 денари

Рок на отплата: 48 месеци

Основен услов е апликантот да е вработен или пензионер.

Потребни документи:

За вработени:

-Копија од лична карта

-Потврда од плата на образец од Silk Road банка

За пензионери:

-Копија од чекче од пензија

-Копија од лична карта

За детали околу аплицирањето, обратете се на 078/328-340 или посетете ја најблиската СИНПЕКС продавница.

 

 

 

 

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close