вести

Потпишан меморандум за рационално користење на шумските производи

Македонски шуми, денеска  потпиша меморандум за соработка со министерството за земјоделство и со Националното здружение на сопственици на приватни шуми за изготвување на нов правилник со кои ќе се овозможи правилно користење на шумските производи.

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close