вестиОгласник

ПРОДАВАМ ЛИВАДСКО СЕНО

Се продава ливадско сено од с. Братиндол, екстра класа. Цена по договор.

Можите да се јавите на број 076602226 Цоле.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close