Се продаваат легла од калифорниски црви

(Oвој напис е објавен на: February 8, 2017)

СЕ ПРОДАВААТ квалитетни легла од калифорниски црви по цена од 100 евра легло од м2.

Био хумус од калифорниски црви со сертификат од земја на ЕУ, 15 денари литар.

Телефон за контакт 078/930-156

Љубомир Стојановски

ИЗ фарма Сончева Долина, село С`лп Велес.

 

crvi