Сезонски календар на здравјето за Ноември

(Oвој напис е објавен на: November 9, 2018)

Во ноември треба да јадете:

Исклучително здрави и вкусни се компирите и лилаковата зелка, а можете да јадете и било каква зелка, кељ, морков, карфиол и праз.

Share Button