fbpx
Агро бизнисБез категоријаВестиВиноМакедонијаТоп вести

„Синпекс Б“ генерален спонзор на саемот Интерагро 2022

„Синпекс Б“ на саемот доделува награда, приколка од 4 тони. (фотогалерија)

„Синпекс Б“, босанска единица на „Синпекс Битола“ е генерален спонзор на саемот „Интерагро 2022“ кој се одржува во Бјељина.  „Синпекс Б“ на саемот доделува награда, приколка од 4 тони. Република Македонија и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство имаат чест да бидат земја партнер на овој Меѓународен саем „Интерагро 2022“, токму на неговото 20 јубилејно саемско претставување.

Во текот на трите саемски дена, на површина од 130 метри квадратни  се претставуваат 13 македонски компании кои ќе бидат во друштво со над 300 излагачи од сите земји од регионов. Меѓу нив и нашиот лидер за земјоделска механизација Синпекс Битола!

Фотогалерија од саемот

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close