Новото розово сирење ги исполнува соништата на милениумците

Новото розово сирење ги исполнува соништата на милениумците

Новото розово сирење е базирано на врстата Wensleydale, но покрај обичниот вкус на сирење, тоа е збогатено и со вкус на малина, како и на италијанското вино Prosecco. Цената на Prosecco сирењето ќе биде малку поскапа отколку за обичните врсти на сирење. Сите кои сакаат да го пробаат, ќе мора да платат околу 300 денари за 200 грама од ова сирење.

Повеќе...