fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

Зелената Агро картичка патува низ Македонија

Првите Зелени Агро картички се дистрибуираат до своите сопственици

Зелената Агро картичка е картичка што штеди. Првите примероци веќе се испратени до сопствениците. Колку вреди оваа картичка и како со неа ќе можете да штедите ќе дознаете доколку станете член во   Здружението „Зелена берза“ Битола. Со зачлнеувањето ја добивате „Зелената Агро картичка“ со која штедите и кога купувате.

Еве што добивате со „Зелената агро картичка“:

– 2 ден. попуст за секој литар гориво (бензин и нафта)

-10% попуст при купување на земјоделска механизација и опрема од Синпекс Битола

-15% попуст при купување масла и мазива од Синпекс Битола

„Зелена Агро Карта“ може да се користи  на следните бензиски пумпи:

БП  Прилеп

Булевар Гоце Делчев бр.79А Прилеп

БП  Велес

Моша Пијаде бр.4 Велес

БП Скопје

534 бр.6 Марино Илинден

БП Битола 1

Македонски Гемиџии бр.1 Битола

БП Битола2

Ул. Воден бр.33 Битола

БП Возарци

С. Возарци

БП Сирково

С. Сирково  општина Росоман

БП Охрид

Ул. Железничка бб. Охрид

БП  Тритерол  бенз

С. Василево Струмица

БП Дади Компани Виница

Јакимовски Пат б.б. Виница

БП Дади Компани Скопје

С.Кадино о.Илинден Скопје

Станете член на Зелена берза и  купувајте и штедете со „Зелена Агро Картичка“ затоа што секој заштеден денар ви е заработен. Ве очекуваме!

Ваша Зелена берза

 

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close