9 различни начини на кои можете да исечете лубеница

(Oвој напис е објавен на: July 12, 2018)

Јадењето на сочна, слатка лубеница во лето е една од омилените, па и секојдневни активности. Но, чистењето? Не баш.

За работата да биде многу полесна, а уживањето подолготрајно, ви откриваме 9 различни начини на кои можете да исечете и послужите лубеница, без да направите лом наоколу.


 

црнобело