fbpx
ВестиМакедонијаТоп вести

АФПЗРР го намалува бројот на директни средби со странки, комуникацијата со странките ќе се одвива по електронски пат

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, согласно препораките на Владата на Република Северна Македонија, донесе одлука да ги сведе директените контакти со странки на минимум се со цел превенција и елиминирање на можноста од ширење на КОВИД 19.
Сите што имаат потреба за информација може да се јават во Кол центарот на АФПЗРР, 023097450 секој работен ден од 08:30 до 16:30 часот.
Апелираме до нашите соработници и корисници на услугите кои дава АФПЗРР, да ги почитуваат превентивните мерки кои ги донесе владата, да сториме се да го спречиме ширењето на вирусот КОВИД 19 во државата.

Слични написи

Back to top button
Close