вестиТоп вести

Бидете дел од здружението на земјоделци „Зелена Берза“

Зелена Берза започна да функционира како здружение на земјоделци.

На самиот почеток, нудиме бесплатно зачленување на сите заинтересирани земјоделци.

ZELENA-BERZA_Letok_lice

Со Вашето членство Вие добивате:

– Навремени и точни информации од областа на земјоделството;

– Бесплатни совети;

-Помош при аплицирање во разни програми, фондови, грантови;

-Застапување на интересите на земјоделците пред државните органи;

– Учество во работилници, семинари, обуки, саеми и секаков вид на настани поврзани со земјоделството;

-Заеднички настап на трибини и собранија , конференции, изложби;

-Попусти при купување од компаниите – пријатели;

-Бесплатно огласување на Зелена Берза;

-Бесплатни интервјуа;

-Техничка поддршка и едукација на членството;

-Поттик за земјоделци – претприемачи.

Ве очекуваме!

bidete del od zdruzhenieto na zemjodelci zelena berza

 

 

ZELENA-BERZA_Letok_opachina_02

 

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close