Видео/интервјуа

Како да аплицирате за програмата за рурален развој

Се што треба да знаете за аплицирањето за програмата за рурален развој !

Зелена Берза разговараше со раководителот на АПРЗ РЕ Битола, Зоран Бардаковски.

 

 

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close