fbpx
ВестиТоп вести

„Кокра е арт-1“ од село Порој го доби тендерот на Агенцијата за стоковни резерви за набавка на јачмен вреден 421.000 евра

Агенција за стоковни резерви по распишаниот тендер за обновување на јачмен за сточна храна склучи договор со друштвото за производство, транспорт трговија и угостителски услуги „Кокра е арт-1“ ДОО експорт-импорт с.Порој,Тетово.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 25.908.080 денари или околу 421.000 евра.


 

eMagazin

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close