Видео/интервјуа

Критериуми за аплицирање за огласот МЛАД ЗЕМЈОДЕЛЕЦ

Зелена Берза разговараше со раководителот на АПРЗ РЕ Битола, Зоран Бардаковски.

 

Линк 1:

 

Линк 2:

 

 

 

Тагови

Слични написи

Прочитајте исто така

Close
Back to top button
Close