Николовски доби плакета од Сојузот на здруженија за техничка култура

(Oвој напис е објавен на: February 27, 2018)

blag

Министерот Љупчо Николовски, вчера доби плакета од Сојузот на здруженијата за техничка култура на Р.Македонија, како организатори на познатите тракторски натпревари во земјава.

blagodarnica

“МЗШВ, останува отворено за соработка со сите чинители во секторот земјоделство, бидејќи на тој начин се носат правилни мерки за овој значаен сектор”- истакна Николовски.