fbpx
Агро бизнисБез категоријаВестиМакедонијаТоп вести

Папазов: Градскиот пазар во Кочани ќе се затвори и уреди наредната година

ВИДЕО ! Се уште дел од земјоделските производи се продаваат на земја и на несоодветно поставени тезги и во исто време се загрозува и безбедноста и движењето на луѓето на самиот простор. 

Се уште дел од земјоделските производи се продаваат на земја и на несоодветно поставени тезги и во исто време се загрозува и безбедноста и движењето на луѓето на самиот простор.

Ваква е сликата на пазарот во Кочани, кој е без елементарни услови за продавачите, кои, пак, велат дека кочанскиот пазар е еден од наjлошите во истокот и бараат реакција од надлежните.https://24.mk/

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close