fbpx
ВестиВино

Попова кула лани со приходи од 49,7 милиони денари

Во 2015 година ВВ Попова Кула АД Демир Капија оствари вкупни приходи од 49.781.832 денари што претставува зголемува од 22% во однос на истиот период од 2014 или зголемување во апсолутен износ од 8.982.384 денари информира компанијата во Годишниот извештај објавен преку Македонската берза.

popova kula lani so prihodi od 49,7 milioni denari

 

Во истиот период Друштвото има забележано вкупни торшоци од 49.424.516 денари.

Винарска Визба Попова Кула деловната 2015 година ја заврши со позитивен финансиски резултат во износ од 121.192 денари.

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close