Потпишување договори за доделување државно земјоделско земјиште над три хектари

(Oвој напис е објавен на: March 5, 2019)

Во Владата денеска ќе бидат потпишани договорите за доделување над три хектари државно земјоделско земјиште под закуп.

На настанот по повод потпишувањето ќе се обратат премиерот Зоран Заев, вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерот за земјоделство, Љупчо Николовски.


 

opserver.mk

Share Button