вестиДвор и градинаТоп вести

Пролетта е идеална за хортикултура

Пролетта е идеален период за хортикултурно уредување на дворовите, сеедно дали е тоа семеен општествен или стопански двор. При  тоа не семее се’ дас се препушти на случајност. Изборот на квалитетен расад е од голема важност. Доколку сакате да имате беспрекорен двор тогаш уредувањето препуштете им го на стручни лица. Во расадникот на Вецко Мрмачовски  од Могила нема што нема, Погледнете ја фотогалеријата од неговиот расадник:

Тагови

Слични написи

Back to top button
Close