fbpx
ВестиМакедонијаМлад земјоделец

Се продаваат чисти видови на телиња, од Шпанија

Доколку некој е заинтересиран за чисти видови на телиња, можи да се јави на телефонскиот број

+972 59-992-0694. Се наоѓаат во Шпанија.

 

Слични написи

Back to top button
Close